כשאנחנו מדברים על שיתופי פעולה אסטרטגיים עם יזמים מובילים, עתירי ניסיון ובעלי איתנות פיננסית, שבפרויקטים שלהם משקיעים משקיעים כשירים ומוסדיים – אנחנו בהחלט מתכוונים לזה.
מאחורי הנכס היקר ביותר שנמכר בישראל בשנה האחרונה עומד היזם של חטיבת R.meTLV, היזם Boulevard Tel Aviv.
מדובר בפרויקט דגל של בולווארד, הממוקם בלב שדרות רוטשילד.
הנכס נמכר ב-2023 בסכום של 77 מליון ש״ח.
הבית, מבנה לשימור ברוטשילד 64, מכונה וילה רוטשילד. מדובר בבית בן 6 חדרים, שלוש קומות וגג פתוח,
המשתרע על שטח של 549 מ"ר.
עסקת המכירה נחתמה באוגוסט 2023 ומחירה משקף מחיר של 140,619 ש״ח למ"ר בנוי.
קצת היסטוריה:
הוילה נבנתה במקור בשנת 1926 ונקראה במקור "בית עווד". היא תוכננה על ידי האדריכל יוסף ברלין. המבנה, הממוקם באזור "העיר הלבנה" ע״פ אונסק״ו – אתר מורשת תרבות בינלאומית, הוכרז לשימור מחמיר. חלק מערכו הגבוה של הנכס נעוץ בהיסטוריית המבנה ובמורכבות השימור.
פרויקט התמ״א: עבודות השימור ותוספת הבניה, בוצע בין השנים 2015-2019 בתכנון בר אוריין אדריכלים, ובהובלת בולווארד.
אסטרטגיית R.me:
הניסיון שלנו לימד אותנו עם השנים בצורה חד משמעית שהשקעות איכותיות תחת יזמים בעלי ניסיון רב, עסקאות שבדרך כלל מונגשות רק למשקיע כשיר ו/או מוסדי, יהיו השקעות בטוחות יותר, יציבות יותר, ויטמנו בחובן צפי רווחים גבוה יותר – ואלו סוג ההשקעות שאנחנו מציעים לקהילת המשקיעים שלנו.